Excel·lents propietats emol·lients i hidratants

INDYK-COSMETICS és una divisió de Indyk creada amb l'objectiu de satisfer les necessitats del sector cosmètic i nutracèutic a Espanya i la resta de món. Entenem les necessitats úniques i específiques en cada client dins d'un sector dinàmic, creatiu i alhora molt competitiu.

INDYK-COSMETICS aporta valor afegit als seus clients amb olis vegetals d'alta qualitat especialment refinats i descolorits tenint en compte l'ús cosmètic.

Les nostres especificacions s'adapten als diferents mercat i requisits específics dels nostres clients.

Ajuda a millorar la
suavitat de la pell

La nostra gamma d'olis vegetals inclou Olis refinats, Verge premsat en fred, Ecològics, procedència de comerç just i graus cosmètics. Els graus cosmètics estan fets a partir d'olis vegetals 100% refinats mantenint un excel·lent ràtio entre funcionalitat/cost.

La nostra àmplia experiència en el sector ens permet fabricar cada oli en el seu origen natural per defecte optimitzant al màxim els recursos i aprofitant les sinergies de volum.
Comptem amb una extensa xarxa comercial de distribució a tot el món, així com proveïdors i partners per tal de garantir la qualitat i subministrament. Tenim una JV juntament amb FQ Speciality Chemicals a Estats Units per donar un servei i estoc locals a Nord Amèrica.

Origen natural i renovable

Oil type: Code ID Grade
Almond (sweet) ID-600 R / V /O
Amaranth ID-601 R/V
Apricot kernel ID-602 R/V
Argan ID-603 R/V/O
Avocado ID-604 R/V /O
Babassu ID-605 V
Baobab ID-606 V
Black cumin ID-607 V
Borage ID-608 V
Castor ID-609 V
Coconut ID-610 V /O
Corn germ ID-611 R
Cotton seed ID-612 R
Evening primrose ID-613 R
Grapeseed ID-614 R
Hazelnut ID-615 R
Jojoba clear ID-616 R
Jojoba golden ID-617 V
Linseed ID-619 R
Macadamia ID-620 R/V /O
Meadowfoam ID-621 R/V
Moringa ID-622 V
Olive oil refined ID-623 R
Olive oil ext virgin ID-624 V / O
Pomace olive oil ID-625 R
Peach kernel oil ID-628 R
Peanut oil ID-629 R
Pistachio oil ID-631 R
Pomegranate oil ID-632 R
Poppy seed ID-633 R
Pumpkin seed oil ID-634 R
Rapeseed ID-635 R
Rice bran ID-636 R
Rosehip ID-637 R
Safflower ID-638 R
Seabuckthorn ID-639 R
Sesame ID-640 R
Shea butter ID-641 R/V
Soybean ID-642 R
Sunflower ID-643 R / O
Sunflower oil high Oleic ID-644 R / O
Tiger nut ID-645 V
Walnut ID-646 R
Wheat germ ID-647 R
Contacte
Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a consultes o propostes de negocis.
Ens posarem en contacte amb vostè!
Has d'acceptar els condiciones de privacitat
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. A l'continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes