Legal notice

1. Informació legal

1.1 In compliance with the General Data Protection Regulations 2016/679, your personal data is processed by INDYK, INTERNACIONAL DE COMERÇ DE PRODUCTES D’ALIMENTACIÓ, S.L. legitimized by the contractual relationship, in order to communicate with our customers and without communicating them to third parties. You can exercise your rights (Access, Rectification, deletion, Forbearance, Limitation, Portability) by presenting a copy of an identification document by writing to indyk@indyk.es or to Costa d' en Paratge 22, 2n., D, 08500-Vic Barcelona (Spain) If you wish to receive more information about the processing of your personal data or do not wish to receive further communications, you can direct your request to the previous address.
This message is addressed, exclusively, to its addressee, and contains confidential and privileged information. In case of receiving this message by mistake, please inform us immediately by answering by email, or by telephone (+34)938864312, and proceed to its elimination 

2. Protecció de dades

2.1. Completant el formulari de registre o de contacte, enviant un correu electrònic o trucant per telèfon, les seves dades personals passaran a ser responsabilitat de l'empresa indicada a l'apartat 1. Informació Legal.
2.2. Aquestes dades s'utilitzen per respondre a la seva sol·licitud o consulta al més aviat possible perquè vostè ens els proporciona informada i lliurement amb aquesta finalitat. Per a altres tractaments o finalitats relacionats amb la prestació dels nostres serveis o el desenvolupament de la nostra activitat, vostè pot obtenir més informació a la Política de privadesa o sol·licitar-los en la nostra adreça de contacte.

3. Limitació de Responsabilitats
3.1. Indyk, Internacional de Productes de l’ Alimentació, S.L. proporciona el lloc web corporatiu com a mitjà de donar a conèixer els seus productes i serveis, i permetre el contacte amb els clients. La informació de la pàgina web es presenta de bona fe com certa, però ens reservem el dret a modificar-la sense avís previ amb les finalitats de actualitzar-la, corregir errors i qualssevol altres en interès de l'empresa o dels nostres clients. Per a la contractació dels productes o serveis de l'entitat s'estarà al que disposen les condicions de contractació publicades a la pàgina web.
3.2. L'entitat no es responsabilitza sobre els possibles danys informàtics que sofreixi l'usuari mentre visita la nostra pàgina web entenent que aquells no puguin ser imputables a l'entitat.
3.3. L'entitat tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs gestionats per tercers que es enllacin des de la pàgina web, així mateix aquests enllaços no implicaran l'existència d'algun tipus de relació per part de Indyk, Internacional de Productes de l’ Alimentació, S.L. amb aquests tercers.
 
4. Propietat Intel·lectual

4.1. Tots els continguts d'aquesta pàgina web entenent com a tals els textos, dibuixos, gràfics, fotografies, imatges, vídeos, música, codi, el propi disseny d'aquesta i qualsevol altra creació són propietat de Indyk, Internacional de Productes de l’ Alimentació, S.L. o dels seus respectius titulars mitjançant la corresponent llicència, autorització o cessió sobre els drets i estan protegits en funció de la legislació sobre la propietat intel·lectual i industrial.
4.2. En cap cas s'entendrà que la posada a disposició del públic de la pàgina web constitueix renúncia, cessió o llicència dels drets que Indyk, Internacional de Productes de l’ Alimentació, S.L. té sobre els continguts d'aquesta.
4.3. Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de la nostra pàgina web inclosa la modificació, còpia, reproducció, transmissió, etcètera sense la prèvia autorització per escrit de l'entitat.
We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience, and offer content and advertising of interest. As we continue navigation, we understand that our Cookies policy